Shifting Gears

Home WinkelWinkel

Een ijzersterk team

  • Hakim Verbeure Zaakvoerder
  • Joakim Jaques verkoop
  • Bjorn Wildemeersch Verkoop
  • Dominiek Ranson Werkplaats
  • Lorenzo Blomme werkplaats
  • Jonas Van Damme werkplaats

Shifting Gears

Iedereen heeft zijn eigen manier van fietsen, vandaar dat er ook een groot aantal types fietsen bestaan. Shifting Gears is een Specialized Concept Store wat betekent dat wij het volledige gamma van de Amerikaanse fiets-, accessoire- en kledingfabrikant Specialized volgen. Van kinderfietsen tot mountainbikes, van specifiek ontwikkelde racefietsen voor dames tot tijdritfietsen: Specialized heeft het allemaal. En wij hebben het allemaal.

Shifting Gears werd tien jaar geleden opgericht en van in het prille begin verkopen we de fietsen, accessoires en kleding van Specialized. Omwille van de uitmuntende kwaliteit, het ruime gamma én het feit dat alle Specialized fietsen, accessoires en kledingstukken perfect bij mekaar passen.

Wie bij Shifting Gears naar binnen wandelt zal meteen vaststellen dat wij in de winkel de zaken toch iets anders aanpakken. Wij geven je letterlijk en figuurlijk de ruimte om de winkel zelf te ontdekken, waarna we je uiteraard met raad en daad bijstaan. We nemen ruimschoots de tijd om samen op zoek te gaan naar de juiste fiets, met een volledige uitmeetsessie zorgen we er voor dat je perfect op de fiets zit en ook bij de keuze van helm, kleding, schoenen en zadel kunnen we het advies geven dat voor jou het verschil maakt.


Het team van Shifting Gears doet er alles aan om er voor te zorgen dat je met een goed gevoel onze winkel terug naar buiten stapt. Want een goed gevoel, daar draait het om voor elke fietser!

Blijf op de hoogte van onze promoties