Specialized Tarmac McLaren bij Shifting Gears

‹ Toon alle items

Sinds een aantal jaren hebben Specialized en McLaren een samenwerking die gebaseerd is op het bundelen van de gezamenlijke krachten en expertise om de grenzen op het gebied van innovatie, ontwikkeling continu te blijven verleggen. De nieuwe S-Works McLaren Tarmac is de belichaming van dit streven naar het maken van de technologisch meest geavanceerde fiets ooit door Specialized geïntroduceerd. Er zullen wereldwijd slechts 250 exemplaren van de S-Works McLaren Tarmac gebouwd worden, allemaal aan de hand van de unieke eisen van de koper. Éen van de Specialized Tarmac McLaren fietsen is bij ons te bezichtigen in de showroom. 

De S-Works McLaren Tarmac onderscheidt zich niet alleen van de andere fietsen op de weg door zijn extreme aandacht voor detail, maar ook door de ongeëvenaarde complete prestaties. De S-Works McLaren Tarmac is de belichaming van een compleet en consistent pakket van prestaties dat alle aspecten van een high performance racefiets integreert. 

Deze obsessie voor de prestaties loopt als een rode draad door het project heen. Brad Paquin, Senior Engineer bij Specialized rechtvaardigd deze obsessie: 'Alle rijders, ongeacht de discipline die ze beoefenen, hebben de best mogelijke hulpmiddelen nodig om hun doelen te kunnen behalen. Of dit nu gaat om een aerodynamisch voordeel of een verbeterd frame, we zetten alles op alles om de rijders zo veel mogelijk voordeel bieden." 

Aansluitend bij de filosofie, is geen onderdeel over het hoofd gezien bij het ontwikkelen van de S-Works McLaren Tarmac. Bijvoorbeeld de Roval CLX40R wielen: Door de combinatie van de nieuwe carbon layup die McLaren ontwikkelde en het gereduceerde aantal spaken, is de wielset 90 gram lichter geworden. Ook worden de onderdelen van hun kleur voorzien in het Specialized Operations Center van McLaren in Woking, Engeland. Ieder element van het S-Works McLaren project is volledig onder controle.

 

Foto's

Blijf op de hoogte van onze promoties