2019 ALLEZ SPRINT DISC FRAMESET

Het begint allemaal met onze DSW (D'Aluisio Smartweld) Sprint Technology. Hiermee kunnen we de lasnaden precies op de juiste plaats aanbrengen, dat resulteert in comfortabeler en significant stijver frame. Hoe stijf? Het is de stijfste aluminium fiets die we ooit hebben getest. Elke framemaat heeft een unieke onderbuis, bottom bracket, balhoofd en voorvork, geïnspireerd op onze Rider-First Engineered aanpak die we bij onze Tarmac gebruiken. Dit verzekert uniforme prestaties over de gehele maatreeks.

Om ervoor te zorgen dat elke watt aan vermogen wordt doorgegeven aan de weg, hebben we gekozen voor een korte achterbrug die zorgt voor een extreem stijve achterkant. Het houdt echter niet op bij een stijf frame: via hydroforming hebben we alle buisvormen aerodynamisch geoptimaliseerd om door de wind te snijden.

Belangrijkste eigenschappen

  • Jazeker, de Allez Sprint is nu ook verkrijgbaar met schijfremmen! Supersnelle criteriums of lange toertochten - wat je rijstijl ook is, schijfremmen maken het beter. Profiteer van meer remkracht, betere dosering en meer controle. Wanneer je dit combineert met de duurzaamheid, aerodynamica en rijeigenschappen van de Allez, dan krijg je iets heel bijzonders; dan krijg je de Allez Sprint Comp Disc.
 
 
  • LICHT EN DIRECT FRAME

    Het frame is gemaakt van E5 Premium aluminium: een lichte legering met onovertroffen rijeigenschappen. De geometrie is gericht op een direct en precies stuurgedrag. Door elke buis exact de juiste vorm te geven en vooruitstrevende lastechnieken te gebruiken, kunnen we aluminium frames bouwen die superieure prestaties leveren.

Blijf op de hoogte van onze promoties