Test the Best

‹ Toon alle items

Op 18 april organiseren wij samen met Specialized een testdag waarop je de beste koersfietsen  van het modeljaar 2018 kan komen testen.
Interesse, schrijf je dan vlug in via onderstaand formulier!

Omdat we in de buurt van de winkel geen echt MTB parcours hebben kunnen enkel koersfietsen getest worden

 

Waarom inschrijven?

Voor de aankoop van een nieuwe fiets laat je je vaak door je dealer informeren, vraag je je vrienden om advies of struin je weblogs en magazines af naar reviews. Allemaal belangrijke factoren om tot een goede keuze te komen, maar toch is maar één manier om te ontdekken welke fiets écht bij jou past: een uitgebreide testrit over een uitdagend parcours. Tijdens onze Test The Best evenementen bieden we je de kans om onze verschillende modellen uitgebreid aan de tand te voelen.

Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je testfiets perfect voor je af te stellen en eventuele vragen kundig te beantwoorden. Vervolgens ga je op pad en kun je aan de hand van een uitdagend testparcours je fiets perfect leren kennen. Twijfel je tussen verschillende modellen, of ben je bijvoorbeeld gewoon nieuwsgierig hoe die nieuwe Roubaix eigenlijk rijdt? Maak dan bij terugkomst ook nog meteen een testrit op een andere fiets!

 

Praktisch

Datum: woensdag 18 april 2018
Uur: 13:00 tot 17u00
Locatie: Blankenbergse Steenweg 6A, 8377 Zuienkerke

Vanaf 13u kunnen jullie vrij alle fietsen testen tot 17u00

 

Schrijf je hier in!

  

Blijf op de hoogte van onze promoties