Test the Best

‹ Toon alle items

Op 18 april organiseren wij samen met Specialized een testdag waarop je de beste fietsen van het modeljaar 2018 kan komen testen.
Interesse, schrijf je dan vlug in via onderstaand formulier!

 

Waarom inschrijven?

Voor de aankoop van een nieuwe fiets laat je je vaak door je dealer informeren, vraag je je vrienden om advies of struin je weblogs en magazines af naar reviews. Allemaal belangrijke factoren om tot een goede keuze te komen, maar toch is maar één manier om te ontdekken welke fiets écht bij jou past: een uitgebreide testrit over een uitdagend parcours. Tijdens onze Test The Best evenementen bieden we je de kans om onze verschillende modellen uitgebreid aan de tand te voelen.

Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je testfiets perfect voor je af te stellen en eventuele vragen kundig te beantwoorden. Vervolgens ga je op pad en kun je aan de hand van een uitdagend testparcours je fiets perfect leren kennen. Twijfel je tussen verschillende modellen, of ben je bijvoorbeeld gewoon nieuwsgierig hoe die nieuwe Roubaix eigenlijk rijdt? Maak dan bij terugkomst ook nog meteen een testrit op een andere fiets!

 

Praktisch

Datum: woensdag 18 april 2018
Uur: 13:00 tot 18u00, met aansluitend een groepsrit
Locatie: Blankenbergse Steenweg 6A, 8377 Zuienkerke

Vanaf 13u kunnen jullie vrij alle fietsen testen en om 18 starten we voor een groepsrit met de Goezeput.

Opgelet: de groepsrit is aan stevig tempo maar geeft jullie de mogelijkheid de fiets te testen waarvoor hij dient.

 

Schrijf je hier in!

  

Blijf op de hoogte van onze promoties